Lirik Lagu Fijo - Meneng

https://www.afyinfo.com/

Lirik Lagu Fijo - Meneng

Reff :
 nek.. kowe.. arep lungo saiki
 aku ora bakal nggondeli..
 mugo.. nemu.. dalan sing mbok goleki
 aku tak meneng sek noto ati..

senajan aku gelo
pas kowe pamit lungo
jaremu ngirim warto
malah cidro sing tak roso..

aku kudu nompo
meski atiku gelo
sliramu ninggal loro
mungkin dewe wes ora jodo..

 wengi wengi sesanding sepi
 ngenteni sliramu bali
 kerlipe lintang dadi saksi
 janjimu tansah tak bundeli
 tapi ternyata sliramu mblenjani..

Reff :
 nek.. kowe.. arep lungo saiki
 aku ora bakal nggondeli..
 mugo.. nemu.. dalan sing mbok goleki
 aku tak meneng sek noto ati..

 wengi wengi sesanding sepi
 ngenteni sliramu bali
 kerlipe lintang dadi saksi
 janjimu tansah tak bundeli
 tapi ternyata sliramu mblenjani..

Reff :
 nek.. kowe.. arep lungo saiki
 aku ora bakal nggondeli..
 mugo.. nemu.. dalan sing mbok goleki
 aku tak meneng sek noto ati..

 nek.. kowe.. arep lungo saiki
 aku ora bakal nggondeli
 mugo.. nemu.. dalan sing mbok goleki
 aku tak meneng sek noto ati..
 aku tak meneng sek noto ati..
 aku tak meneng sek.. noto ati..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel