Lirik Lagu Didi Kempot - Fotomu

https://www.afyinfo.com/

Lirik Lagu Didi Kempot - Fotomu


Fotomu sing neng hapeku wong ayu
Tak sawang rino lang dalu
Andeng andeng neng pilingan
Di pandeng soyo tambah kelingan

Sopo sing ora bingung duh biyung
Ayune jan tumpuk undung
Yen mesem anggeget lati
Rino wengi mung tansah angribet ati

Rindu rindu yen aku rindu
Nyawang potomu nambahi kangenku
Tak sawang ambal ping sewu
Katon ngalem nempel neng dadaku

Selalu terbayang bayang duh sayang
Aku sing nandang kasmaran
Jroning batin montang manting
Mung sumelang besuk yen ra klakon nyanding

Fotomu sing neng hapeku wong ayu
Tak sawang rino lang dalu
Andeng andeng neng pilingan
Di pandeng soyo tambah kelingan

Sopo sing ora bingung duh biyung
Ayune jan tumpuk undung
Yen mesem anggeget lati
Rino wengi mung tansah angribet ati

Rindu rindu yen aku rindu
Nyawang potomu nambahi kangenku
Tak sawang ambal ping sewu
Katon ngalem nempel neng dadaku

Selalu terbayang bayang duh sayang
Aku sing nandang kasmaran
Jroning batin montang manting
Mung sumelang besuk yen ra klakon nyanding

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel