Lirik Lagu Didi Kempot - Eling Tresnamu

https://www.afyinfo.com/

Lirik Lagu Didi Kempot - Eling Tresnamu

yen kelingan jaman semono
rasane atiku koyo kesikso..
mbiyen kowe crito
mbiyen kowe kondo
tresnamu ora bakal cidro..

nganti tekaning saiki..
nganti yo tekaning kari sing pasti..
aku ora lali.. aku tansah iling
senadyan tresnaku wis.. dadi garing..

Chorus :

lara ning atiku..
mung jalaran.. mbelani tresnamu
nganti korban jiwo lan rogo..
nanging malah mbok tinggal lungo..

tatu sing ning atiku iki..
ora bakal.. biso ditambani
wis ben tak rasakke
wis ben tak simpene
senadyan ning ati abot sanggane..

nganti tekaning saiki..
nganti yo tekaning kari sing pasti..
aku ora lali.. aku tansah iling
senadyan tresnaku wis.. dadi garing..

Chorus :

lara ning atiku..
mung jalaran.. mbelani tresnamu
nganti korban jiwo lan rogo..
nanging malah mbok tinggal lungo..

tatu sing ning atiku iki..
ora bakal.. biso ditambani
wis ben tak rasakke
wis ben tak simpene
senadyan ning ati abot sanggane..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel