Lirik Lagu Sultan Trenggono - Dagang Pindang

https://www.afyinfo.com/

Lirik Lagu Dagang Pindang - Sultan Trenggono 

Chord Dagang Pindang - Sultan Trenggono

Nasiiib...
Kaberan temen...
Due Pemenan...
Ngeraupe Wirang...

Tega sira pancen tega
Hianati cinta
Apasi sengaja nyakiti kita

Reff :
Rasa isin campur wirang
Nggepok ning badan
Sun duwe demenan
Ngeraupi wirang

Senok perna njaluk gelang
Sun rela bobok celengan
Rumasa kita wong langka
Rela korban jiwa raga

Dilawani dagang pindang 
Ora isin ora wirang
Tapi apa sing tek trima 
Lara wirang sing tek rasa 

Endase koyoan kabeh
Demenan selingkuh bae
Mlaku ora katon dalan
Akibat peteng delengan

Sampek Ilang napsu mangan
Di lelara ning demenan
Ati sun rasane lara
Kecewa gawe nelangsa

Reff :
Rasa isin campur wirang
Nggepok ning badan
Sun duwe demenan
Ngeraupi wirang

Senok perna njaluk gelang
Sun rela bobok celengan
Rumasa kita wong langka
Rela korban jiwa raga

Dilawani dagang pindang 
Ora isin ora wirang
Tapi apa sing tek trima 
Lara wirang sing tek rasa 

Endase koyoan kabeh
Demenan selingkuh bae
Mlaku ora katon dalan
Akibat peteng delengan

Sampek Ilang napsu mangan
Di lelara ning demenan
Ati sun rasane lara
Kecewa gawe nelangsa

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel