Lirik Lagu Binar - Bendung Klambu Jadi Saksi

https://www.afyinfo.com/

Lirik Lagu Binar - Bendung Klambu Jadi Saksi

 tak enteni kowe ning kene re
 ning taman bendung klambu kene
 purwodadi kotane
 sing dadi sak nyatane
 nanging kowe wis blenjani..

pancen abot ninggalke purwodadi
kota kebak kenangan ning njero ati
senajan aku ora biso duweni
nanging sliramu.. tak eling-eling..
nganti.. tumekaning sak iki..

tansah dadi.. roso tresno
kang sejati..
wis pancen.. tak tekati
nunggu kamu sampai nanti
roso tresno.. ora biso.. diwatesi..

Reff :

 nanging nyatane
 nganti seprene nggonku ngenteni
 kabarmu mung koyo sumiliring
 angin sore..

 mung adem-adem wae
 wis lali karo janjine
 biyen jare..rabakal ninggalke aku..

haaa..haaa..huuuu..
tak tompone pacoban iki
cukup mung aku sing ngalami
aku ikhlas lan trimo
kowe cidro ing janji
bendung klambu jadi saksi..

Reff :

 nanging nyatane
 nganti seprene nggonku ngenteni
 kabarmu mung koyo sumiliring
 angin sore..

 mung adem-adem wae
 wis lali karo janjine
 biyen jare..rabakal ninggalke aku
 biyen jare..rabakal ninggalke aku..
 biyen jare..rabakal ninggalke
 aku.. hu u uuu..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel