Lirik Lagu Alvi Ananta - Kepulo Soro

https://www.afyinfo.com/

Lirik Lagu Alvi Ananta - Kepulo Soro

sing ono pedote
sing ono putuse
bolak-balik riko
gawe ati loro..

welas sun nyang riko
osing diregani
buru sun sepuro
wis riko tatoni..

 uwis sabar isun
 nompo sikso gudo
 urip bareng riko
 kepulo soro..

Reff :

 wis cukup isun baen hang loro
 jo maning maning natoni ati liyo
 sing kuat ngetakaken tingkah riko
 welas sun nyang riko wis mati roso..
 mulane.. hang sun jaluk nyang riko
 cukup isun baen.. kepulo soro..

welas sun nyang riko
osing diregani
buru sun sepuro
wis riko tatoni..

 uwis sabar isun
 nompo sikso gudo
 urip bareng riko
 kepulo soro..

Reff :

 wis cukup isun baen hang loro
 jo maning maning natoni ati liyo
 sing kuat ngetakaken tingkah riko
 welas sun nyang riko wis mati roso..

 wis cukup isun baen hang loro
 jo maning maning natoni ati liyo
 sing kuat ngetakaken tingkah riko
 welas sun nyang riko wis mati roso..
 mulane.. hang sun jaluk nyang riko..
 cukup isun baen.. kepulo soro..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel